Passie voor het Belgisch Wit-Blauwe Ras

Saeftingherhof – Hertog Prosperstraat 20 – 9130 Kieldrecht – 0498181414

 info@saeftingher.com

Ons verhaal start in 1991 in het mooie Prosperpolder. Een gehuchtje gelegen vlakbij het Verdronken Land van Saeftinghe, een uniek brakwater slikke- en schorregebied aan de Westerschelde.

Door toeval kregen we de zorg over een pasgeboren kalfje. Dit wakkerde de voorliefde voor de boerenstiel aan, en kochten we een boerderij. Deze groeide uit tot wat ze nu is.

Onze passie voor het kweken van runderen van het Belgisch wit-blauwe ras geeft ons de overtuiging dat dit ras alle troeven heeft voor het perfecte stukje vlees op uw bord.

Het Belgisch wit-blauwe ras staat bekend om zijn rustige karakter en zijn grote spierontwikkeling. Het vlees herken je aan zijn malse textuur en mooie donkere kleur. Kortom: mager, mals vlees met de diepe volle smaak van het ziltige Saeftinghe groen.

Sinds 2014 verkopen we ons eigen vlees op de boerderij in zorgvuldig samengestelde gemengde pakketten. Ons doel is via de korte keten de klant rechtstreeks de allerbeste kwaliteit aan te bieden op een duurzame wijze en aan een eerlijke prijs.

Wil je graag bestellen? Neem dan contact met ons op!

Geert & Kris Meersschaert – Van Royen
Hertog Prosperstraat 20, 9130 Kieldrecht
info@saeftingher.com
0498181414

Volg ons